Interni: Gdesign
On the shore of Lago Maggiore an agricultural building all made by stones has been transformed in a contemporary villa.The ruins have been almost completely demolished,new foundations,slabs and roof have been created with integrated floor heating. All walls have been rebuilt with consistent insulation and solar panels.The heating of fireplace in the center of the sitting room keeps the villa in a very low energy class.
Loading image. Please wait
Angera-01.jpg
Angera-02.jpg
Angera-05.jpg
Angera-09.jpg
Angera-10.jpg
Angera-11.jpg
Angera-12.jpg
Angera-13.jpg
Angera-14.jpg
Angera-15.jpg
Angera-16.jpg
Angera-17.jpg
Angera-18.jpg
Angera-19.jpg
Angera-20.jpg
Angera-21.jpg
Angera-22.jpg
Angera-23.jpg
Angera-24.jpg
Angera-25.jpg
Angera-26.jpg
Angera-27.jpg
Angera-28.jpg
Angera-29.jpg
Angera-30.jpg
Angera-31.jpg
Angera-32.jpg
Angera-33.jpg
Angera-34.jpg
Angera-35.jpg
Angera-36.jpg
Angera-37.jpg
Angera-38.jpg
Angera-39.jpg